Kategorier
Badrum

Snabb badrumsrenovering i Norrköping

Det är inte alltid man har tiden på sin sida. Behöver man göra en badrumsrenovering i Norrköping innan försäljningen kan en hantverkare hjälpa till med det.

Anders lilla etta hade varit hans hem under tiden han pluggat. Nu var han klar och skulle äntligen flytta in med Rita. De hade bestämt att de skulle köpa ett hus, något som kändes självklart då de varit tillsammans i hela tre år. Huset hade de hittat i utkanten av Norrköping och det var allt de båda drömt om.

Huset köptes och de flyttade in. Ritas hade tidigare hyrt en lägenhet och den hade sagts upp så snart de bestämt sig för huset. Anders däremot kämpade med att få sin etta såld. Den var inte i det bästa skicket då han som fattig student inte hade råd att renovera. Nu insåg han att små investeringar skulle ha gjort det mera intressant för köpare.

Viktigt med badrumsrenovering

Efter att ha diskuterat med en mäklare om vad som behövde göras hade han en plan. Det som skulle göra så att lägenheten ökade i värde och med det skulle göra den mer intressant var ett nytt badrum. Så badrumsrenovering skulle det bli. Mäklaren hade förklarat för honom att det inte behövde bli en jättekostnad. Allt var bra men gammalt. Genom att sätta in en ny dusch, handfat, toalett och badrumsskåp skulle badrummet bli ett helt annat.

Anders tog kontakt med ett företag som han hört mycket gott om och bad dem om en offert på badrumsrenovering i hans lägenhet i Norrköping. En dag senare fick han en offert som blev betydligt bättre än han trott. Byggfirman hade dragit av det rotavdrag som kunde göras på arbetskostnaden. Det gjorde att Anders tog beslutet att tacka ja med det samma. Äntligen skulle han snart kunna fokusera på framtiden.