Kategorier
Måleri

Målare satte färg på lekstuga i Bromma

Lyckan är att som liten få en liten stuga att leka i. Ser det ut som stora huset och en målare i Bromma målat blir det extra lyxigt. En dröm som blir sann.

Det hade börjat redan när Megan var fyra år. Hon hade börjat berätta om en lekstuga som hon ville ha. Hennes fantasi var otrolig och hon berättade precis hur den såg ut och vilken färg den hade. Det var något viktigt som hon kunde förklara i detalj. Sedan började hon låtsas att den redan fanns. Hon kunde säga att hon skulle gå till sin lekstuga och så gick hon till en speciell plats i trädgården.

Hennes pappa var fascinerad av sin dotters fantasi och bestämde sig för att han skulle se till att hon fick sin lekstuga när hon fyllde fem år. Han började rita stugan som dottern berättat om. Han var ingen arkitekt men han kunde rita. En snickare byggde stugan och sedan var det bara det viktigaste kvar, färgen.

Målare sattes på prov

Så snart han hade satt igång att planera hade pappan kontaktat en duktig målare i Bromma för att få hjälp med färgen. Han förklarade för målaren vilken nyans som färgen skulle ha utifrån dotterns beskrivning. Efter att ha provat sig fram med olika blandningar innan pappan var helt nöjd fick målaren till sist fram rätt nyans. När huset var klart kunde han börja måla.

Kvällen innan dottern fyllde år var lekstuga färdig och kunde transporteras till familjens tomt. Morgonen därpå väckte de henne med sång och tog med henne ut. När flickan såg lekstugan gav hon till ett skrik av förtjusning. Hur kunde det vara att det hon tänkt på så länge stod där precis framför henne. Det måste vara magi, sade hon, och rusade in för att börja leka.

Hitta rätt målare för dig genom att besöka målarebromma.nu.