Ett byggföretag med kunden i fokus.

Vi utför en del större entreprenader i olika entreprenadsformer till externa kunder och i egen regi. I kombination med ett stort kontaktnät av samtliga yrkesgrupper inom byggbranschen så kan vi ta på oss uppdrag som generalentreprenörer vilket medför att du behöver bara ha en kontakt i ditt projekt.

Vi riktar in oss främst på Örebro och dess närområde. Men vi åtar oss även större entreprenader från Göteborg i väst till Stockholm i öst.

Läs mer om oss

BRF Glashyttan Etapp 5

Örebrobygg har fått uppdraget på att färdigställa 20 stycken parhus i Ekeby Almby. Stora parhus på 144kvm med inflytt April 2017.

BRF Disponentparken

Örebrobygg bygger upp ett nytt område i Almby. En unik parkmiljö med city runt hörnet. Här har du utsikt över Hjälmaren och du bor i en park med en privat trädgård, uteplatser och balkonger..

BRF Glashyttan Etapp 2

Örebrobygg bygger upp ett nytt område i Ekeby Almby. Stora radhus med 5 rum + kök på 119 kvm.

BRF Lanna

Örebrobygg har fått uppdraget på att färdigställa 8 stycken parhus i Lanna. Parhusen är på 6rum varav 4sovrum. Stora luftiga ytor med öppen planlösning mellan vardagsrum och kök.

Gilla oss på facebook!

Partners
Röster om Örebrobygg

  • — Viktor Garmiani, Candles Scandinavia AB
    Otroligt bra kompetens och service.
  • — Thomas Rydberg, Myrösjöhus
    Bra och personligt företag att ha och göra med. Som leverera enligt överenskommelse.
  • — Peter Khilström, Pilotage Decelopment
    Örebrobygg anlitade vi för att bygga 134 lägenheter på Disponentparken. Vi är grymt nöjda med resultatet och kommer förbli vår byggpartner.